Je kind als leerling aanmelden

Wil je samen met je kind komen kennismaken? Jullie zijn van harte welkom voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding. Via onderstaand formulier kan een afspraak ingepland worden. Bellen en/of mailen is ook mogelijk (0251-223467/anita.vandereng@ijmare.nl).

Rondleiding & persoonlijk gesprek

Wil je de sfeer van de Sparkel proeven en persoonlijk kennismaken? Je bent van harte welkom. Om je een goed beeld te geven van ons kindcentrum maak ik het liefst een afspraak onder schooltijd. Dan kun je al je vragen stellen en zien hoe de kinderen werken. Maak een afspraak voor een rondleiding per telefoon of stuur een mail met je gegevens. Dan neem ik contact op. Graag tot ziens op kindcentrum De Sparkel!

Anita van der Eng
Directeur Kindcentrum De Sparkel

"*" geeft vereiste velden aan

Naam ouder*

Peuteropvang, kinderdagverblijf en naschoolse opvang

Voor de Peuteropvang, het Kinderdagverblijf en de BSO kunt u contact opnemen met Welschap. U kunt uw kind aanmelden via: https://www.welschapkinderopvang.nl/ of even bellen met Welschap.

Aanmeldformulier

Na een rondleiding en kennismaking met de directie van kindcentrum De Sparkel kan worden overgegaan tot inschrijven.

Het formulier kan via onderstaande button worden ingevuld en daarna gemaild worden naar anita.vandereng@ijmare.nl (Het formulier langsbrengen, kan natuurlijk ook).